Back to top

Zwembadverf

Waterdicht & Watervast

Coating voor je zwembad.

Wanneer u uw zwembad verven wilt, is belangrijk van welk materiaal uw zwembad is gemaakt. Het materiaal bepaalt welke behandeling en verf nodig is.

Ook maakt het uit of uw zwembad al eens geverfd is. Je kunt namelijk niet klakkeloos verven over elkaar heen aanbrengen, want sommige verf systemen verdragen elkaar niet. Vooronderzoek is daarom belangrijk zodat je kunt bepalen of en waarmee dit overschilderd kan worden.

Het verven van een zwembad kunt u prima zelf doen met de juiste verf. Zwembadverf van Blauw verf is een zeer goed & hoogwaardige verf voor zwembaden.

Ongetwijfeld heb je daar vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Zwembad coating

Slijtvaste coating voor diverse toepassingen

Toepassing: Garagevloeren, zwembaden, bijkeukens, werktuigbergingen, werkplaatsen, magazijnen, etc.

Wilt u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw showroom, winkel of garage? Dan is een vloercoating wellicht de juiste oplossing voor u.

 

 

Een vloercoating is een slijtvaste toplaag op basis van epoxy die u over uw bestaande vloer heen kunt laten aanbrengen. Afhankelijk van de staat van de ondervloer en uw wensen maken we een prijsopgaaf op maat. Op die manier weet u van tevoren hoeveel u betaalt voor uw vloercoating.

 

  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Chemicaliënbestendig
  • Reinigingsgemak

 

 

Beschrijving: Eenvoudig te verwerken vloercoating. Uitstekende water- en chemicaliën bestendigheid. Goed kleurvast, UV bestendig. Zuigende, poreuze of juist gladde ondergronden eerst voorzien van CXP Primer.

Coating voor diverse doeleinden

Met een vloercoating krijgt je bestaande vloer een (hoog)glanzende of matte uitstraling in een kleur naar keuze. Ook een transparante coating is mogelijk. Het gaat dus niet om een nieuwe vloer, maar om een deklaag waarmee je de vloer snel een vernieuwde look en/of bescherming kan geven.

Waarvoor nog meer?

Deze coating is de ideale coating om objecten naadloos en lekdicht af te werken.