Back to top

Keim

Uw specialist in Keim!

Het Veluws Verfhuis verkoopt topkwaliteit Keim Verf — wij geven graag advies over deze mineraal verf – de nummer 1 in verf. Lage prijs, snel geleverd, gezond, duurzaam, milieuvriendelijk en sterk.. Bekijk ons aanbod gezonde binnen- en buitenmuurverf in onze winkel in Voorthuizen.

Keim is de toonaangevende producent van minerale verven! Het adres voor de ambachtelijke productie van verf, met vakmensen die weten waar ze het over hebben. Als leidende producent in minerale beschermingssystemen voor de bouw, ontwikkelen en produceren Keim oplossingen voor de binnen- en buitenzijden van gebouwen. Hun missie: de meest natuurlijke, briljante, gezonde en duurzame verven produceren en dat al meer dan 140 jaar.

Verven met blijvende waarde!

Als je de levenscycluskosten van een gebouw onder de loep neemt, blijkt dat duidelijk: Ongeveer 80 % van de kosten worden gemaakt, onder andere voor onderhoud en reparaties tijdens het gebruik. Daarom moet de keuze van bouwmaterialen gebaseerd zijn op waarde en kwaliteits stabiliteit gedurende de gehele levensduur van een gebouw.

Kwaliteit die op de lange termijn rendeert

Langere renovatiecycli helpen de onderhoudsreserves te verminderen. Dit maakt de keuze van het verfsysteem tot een belangrijke factor. Minerale verven van KEIM blijken hier echte besparingsmodellen te zijn. Een gevelverf moet minstens 20 jaar meegaan! Voor KEIM verven is dit geen probleem, zij verdubbelen deze levensduur gemakkelijk. Zelfs honderd jaar oude verfsystemen zijn niet ongewoon!

Veluws Verfhuis in Voorthuizen

Een team van specialisten

staat voor je klaar!

In onze showroom kan je terecht voor uitgebreid advies en voor antwoorden op al je vragen. Daarnaast kan je een afspraak maken voor advies op locatie.

Hoeveel verf heb ik nodig? Welke materialen kan ik het beste gebruiken? We denken graag met je mee!

Ontdek onze fascinerende KEIM kleuren!

Keim verven heeft een zorgvuldige selectie van kleurpigmenten, dat in combinatie met tientallen jaren ervaring in de productie van hoogwaardige silicaatverven.

Minerale kleuren van KEIM inspireren door hun kleureffect en materialiteit. KEIM verven zijn niet zomaar een coatingmateriaal:

  • Kleuren onderstrepen, accentueren en beïnvloeden.
  • De kristallijne gloed van een minerale verf van KEIM is al duidelijk zichtbaar in het kleurpoeder.
  • KEIM verven creëren diepte en levendigheid.

Natuurlijk en gezond binnenklimaat

KEIM verven zijn bewezen bijzonder geschikt voor gevoelige mensen zoals kinderen of mensen met een allergie. Deze eigenschap is herhaaldelijk bevestigd door tal van onafhankelijke testinstituten. Verven van KEIM zijn weinig vervuilend en zorgen voor optimale vochtuitwisseling tussen muur en ruimte. Maar ze kunnen ook de ademlucht aantasten en stoffen afgeven die we niet echt waarderen.