Back to top

Inspiratie sessie

Help, ik verhuis!

Wij organiseren inspiratie sessies! Doe je mee?

De nieuwe datum volgt snel!

Kleurkeuzestress? Is het maken van een start lastig? Op zoek naar een mooi interieurplan? Onze interieur specialisten helpen je graag!

Uitnodiging

Deze inspiratiesessie wordt professioneel begeleid door kleuradviseuse Ines.

Laat je creativiteit losgaan tijdens deze inspiratiesessie. Onder het genot van een hapje en drankje kijken wij samen naar jouw droomwensen. Zodat je aan het einde van deze sessie naar huis gaat met een sfeervol ontwerp & concreet plan voor jouw droomhuis.

Je kunt je aanmelden voor een gewenste datum (vermeldt onderaan) door een mailtje te sturen met je gegevens. Dat kan door de onderstaande link te volgen naar het Contactformulier.

Aanmelden: info@veluwsverfhuis.nl of via het Contactformulier onderaan. En neem vooral iemand mee! Onze locatie is Bakkersweg 14, Voorthuizen

Prijs: € 15,- p.p. (er is mogelijkheid om contant te betalen of te pinnen).

Coupon bon:

Je ontvangt van ons na afloop een luxe goodiebag gevuld met kleurenstalen, informatie over onze prachtige verfmerken, kleine verrassing en een coupon bon.

Coupon bon: het bedrag van de workshop van 15 euro wordt verrekend bij aankoop van onze BLAUW verf. Of je krijgt 10% korting op het eerste project. (Deze bon is geldig 3 maanden na uitgifte).

Neem contact met ons op

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
08:00 – 18:00

Zaterdag
08:30 – 17:00

Zondag
Gesloten

Contact formulier