Back to top

Farrow & Ball

Farrow & Ball is een Britse fabrikant van rijk gepigmenteerde (water gedragen) verven en behang wat grotendeels gebaseerd is op historische kleurenpaletten.

Farrow & Ball is een Britse fabrikant van rijk gepigmenteerde (water gedragen) verven en behang wat grotendeels gebaseerd is op historische kleurenpaletten. Farrow & Ball onderhoudt een uitgebreide bijgewerkte kleurenkaart. Het bedrijf heeft met ‘National Trust’ samengewerkt bij het formuleren van bijna exacte kleurencombinaties die worden gebruikt bij o.a. de restauratie van het interieur en exterieur van historische gebouwen. Ook produceren ze behangpatronen die zijn gemaakt met behulp van traditionele blok-, trog- en rollermethoden met de eigen verf van het bedrijf.

Bekijk onze grote Farrow & Ball kleurenwand met handbeschilderde stalen om een zo mogelijke keuze te kunnen maken. Bij twijfel kunt u eerst een klein samplepotje aan schaffen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren om te kijken welke kleur of kleurencombinaties goed werken in uw ruimte.

Een fabrikant die op traditionele wijze en volgens oude formules verf en behang maakt.

Farrow & Ball-verven worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, op basis van natuurlijke pigmenten. Door het gebruik van veertig procent meer pigment dan andere verffabrikanten en de open structuur, krijgen de verven een zachte, matte en diepe kleur.

De diepte van de kleur maakt deze verf heel karakteristieke & uniek!

Het Farrow & Ball kleurenpalet met 132 kleuren is met zorg ontworpen. De namen van de kleuren weerspiegelen de passie & liefde voor het product. Achter iedere kleur gaat een speciaal verhaal of betekenis schuil die terug te vinden is in de naam – of dit nu de natuur is, historische gebouwen, inspirerende personen of plaatsen. De verfproducten van Farrow & Ball zijn 100% water gedragen en daardoor geur arm, milieuvriendelijk en daardoor veilig voor gebruik in iedere ruimte in uw woning.

Veluws Verfhuis in Voorthuizen

Een team van specialisten

staat voor je klaar!

In onze showroom kan je terecht voor uitgebreid advies en voor antwoorden op al je vragen. Daarnaast kan je een afspraak maken voor kleur- en interieuradvies op locatie.

Heeft u al een vraag, dan verwijs ik je graag door naar onze contact pagina hieronder.

 

Hoeveel verf heb ik nodig? Welke materialen kan ik het beste gebruiken? We denken graag met je mee!

Gratis Farrow & Ball Kleurenkaart

Ontvang een Farrow & Ball kleureninspiratie pakket met inspiratie boekje en product advies. Het kleurkaartenpakket is gratis, u betaald alleen verzendkosten van een brievenbusdoosje. Kleurenkaarten zijn wisselend! Vraag het nu aan door je gegevens via het onderstaande formulier door te geven.

Fout: Contact formulier niet gevonden.