Back to top

Drost coatings

Drost verf

Het assortiment van Drost is zo uitgebreid dat je voor elke schilderklus verf kunt vinden die precies bij jouw situatie past. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste (grond)verf of lak voor jouw klus is het belangrijk dat je precies in beeld hebt wat je van de verf verwacht en wat de omstandigheden zijn. Zo spelen de ondergrond en de ruimte (slaapkamer, keuken, badkamer) een cruciale rol.

Dit Nederlandse familiebedrijf was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de nieuwe generatie water gedragen lakken in 1994. Dit laat zien dat Drost altijd op zoek is naar innovatie en manieren om de kwaliteit van de verf en lak te verbeteren. En het zorgt er nog steeds voor dat Drost Coatings door zowel professionele schilders als doe-het-zelvers wordt gebruikt.

  • Van betonverf tot magneetverf en diverse coatings.

Drost Coatings

Voor de particulier is Drost Coatings nog wat onbekend, maar dit oer-Nederlandse bedrijf levert toch al ruim 100 jaar de beste verven voor de meest veeleisende vakmensen en zijn totaalpartners van grote opdrachtgevers zoals bijv. ministeries, woningcorporaties en internationale ondernemingen.

Naast de vele hoge kwalitatieve producten zijn ze ook actief bezig met duurzaam ondernemen door innovatieve productontwikkeling, het reduceren van CO2-uitstoot, duurzame logistiek en verpakkingen bestaande uit gerecycled materiaal. Dus een win-win situatie voor u als klant.

Wij kunnen voor u alle mogelijke kleuren mengen in de vele producten van Drost Coatings op onze eigen mengmachine met de meest hoogwaardige pigmenten.