Een mooiere wereld

Dat hij later verfmeester zou worden, had Herman van der Maarl als klein jongetje niet kunnen bedenken. Op de boerderij van zijn ouders groeide de liefde voor de landbouw en het ondernemerschap. Toch werd Herman geen boer. Na de opleiding Plantenteelt stapte hij over op een universitaire studie bedrijfskunde van de University of Greenwich in Londen, waarna hij zich op de verfbranche richtte.

BLAUW™

Eerst als bedrijfsleider van een verffabriek en later als oprichter van een verf- en glasgroothandel en onderhouds/renovatiebedrijf. Herman weet dan ook exact wat er beter kan op verfgebied. Jarenlange praktijkervaring met onderhoud aan (klassieke) woningen, monumenten, boerderijen en bedrijfsgebouwen en zijn theoretische vakkennis heeft hij gegoten in zijn eigen professionele verfmerk BLAUW. Een complete verflijn, bestaande uit oplosmiddel- en weekmakervrije muurverven, hout- en betonverven, 1- en 2-componentencoatings en bijbehorende verwerkingsmaterialen. Voor iedere toepassing een optimaal product! Omdat het rechtstreeks van de producenten komt, is ook de prijsstelling gunstig.

Sociaal-maatschappelijk betrokken

In 2018 richtten Herman en zijn vrouw Aranka Veluws Verfhuis op. Met hun bedrijf laten zij graag zien dat het anders kan. Dat echt goede, professionele producten voor iedereen – professional én consument – bereikbaar zijn. En dat een serieuze bedrijfsvoering prima samen kan gaan met zorg voor mens en milieu.

Een mooiere wereld

Herman en Aranka geloven dat zij de wereld een stukje mooier kunnen maken. Niet alleen met kleur, maar ook door van betekenis te zijn voor klanten, leveranciers en medewerkers. Door werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en participatiecliënten, bijvoorbeeld door hen ondersteunende werkzaamheden te laten uitvoeren. Omdat het voor iedereen belangrijk is om betrokken te zijn bij de maatschappij. Als SBB – Erkend Leerbedrijf en BORIS Erkenning bieden we ruimte voor jongeren voor stages of werkervaringsplekken.

Benieuwd wat Veluws Verfhuis voor jou kan doen? Kom dan langs voor Herman en Aranka’s andere passie: écht goede koffie. Iedereen is welkom!

Werken bij Veluws Verfhuis?

Bekijk nu alle vacatures!