Back to top

Veluws Verfhuis: van leverancier naar onderhoudspartner

Business2Business

Veluws Verfhuis is gespecialiseerd in dienstverlening aan o.a.

  • Recreatiebedrijven / Vakantieparken
  • Horeca
  • (Zorg)instellingen
  • Productiebedrijven/technische diensten
  • (Monumentaal) vastgoed beherende organisaties

Partner in kwaliteit

Veluws Verfhuis is door eigen import en groothandel een betrouwbare partner in verf, coatings, Festool-gereedschappen, non-paint, glas en behang.

Als officieel dealer van verschillende topmerken hebben we voor iedere vraag een passende oplossing.

We denken graag mee in het optimaliseren van het onderhoudsproces, behoud en verbetering van uitstraling en het (indien gewenst) mede-organiseren van het onderhoudswerk.

Dat doen we door een gedegen inventarisatie en technische onderbouwing van ons advies.

We helpen graag bij de procesplanning: het organiseren van de juiste materialen, in de gewenste hoeveelheid, op het gewenste moment, op de gewenste locatie.

 

Vakmannen nodig?

Wanneer de eigen capaciteit niet toereikend is, kunnen we schakelen met ons netwerk van specialisten. Schilders, glaszetters, timmermannen, stucadoors tot behangers en betonspecialisten: we organiseren het graag op maat: in de gewenste tijd en omvang. Zodat de planning en kwaliteit verzekerd zijn.

 

Grootverbruik en bulkvoordelen

Veluws Verfhuis schakelt graag op maat. Van enkele stuks, doosverpakkingen tot palletleveringen van verf en non-paint: altijd een passende prijsstelling.

 

Verfsystemen en kleurstellingen op maat

Heb je een specifieke vraag? Daag ons uit! Samen komen we altijd tot een oplossing.

Is een verfsysteem of kleurstelling te specifiek voor een standaardoplossing? Dan maken we een systeem op maat, speciaal ontwikkeld voor jouw vraag.

 

Efficiënt een topresultaat

Door onze jarenlange ervaring met de verwerking van onze producten weten we exact wat het verbruik is en hoe je effectief een topresultaat haalt.

We rekenen graag met je mee hoeveel je nodig hebt en hoe je de werkplanning optimaal organiseert.

 

Verhuur steigermateriaal en gereedschappen

Veluws Verfhuis verhuurt Festool gereedschappen, bouwdrogers, hogedrukreinigers, aggregaten  tot steigermateriaal. Uiteraard altijd de nieuwste techniek, gekeurd en bewezen kwaliteit.

 

Leveringen op iedere locatie

We leveren op iedere gewenste locatie, eventueel in deelleveringen zodat je altijd voldoende en de juiste materialen op de juiste plaats tot je beschikking hebt.

4V2B8894_00

Wij zijn het Veluws Verfhuis

Aangenaam!

Vanuit onze vestiging in Voorthuizen leveren we professionele verf, schildermaterialen, gereedschappen, behang, glas, houten vloeren en vloercoatings. We leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van grootverbruik tot enkele stuks: voor iedereen een passende en betaalbare oplossing.

Het Veluws Verfhuis is Erkend Sikkens Specialist, en daarnaast officieel dealer van Sigma, Boonstoppel, Drost Coatings, Festool, Osmo en Den Braven. Als ANZA Prof Partner leveren we het volledige assortiment ANZA rollers en kwasten. De Engelse merken Farrow & Ball en Little Greene voorzien in de mooiste kleuren en finishes. Op onze 4 mengsystemen mengen we alle kleuren.

Herman van der Maarl

Ondernemer

Herman van der Maarl

Over Herman

Samen met een team van specialisten staat hij elke dag voor je klaar in de showroom of op locatie.

Dat hij later verf- en onderhoudsspecialist zou worden, had Herman van der Maarl als klein jongetje niet kunnen bedenken. Na de opleiding Plantenteelt stapte hij over op een universitaire studie bedrijfskunde van de University of Greenwich in Londen, waarna hij zich op de verfbranche richtte.

Eerst als bedrijfsleider van een verffabriek en later als oprichter van een verf- en glasgroothandel en onderhouds- en renovatiebedrijf. Herman weet dan ook exact wat er beter kan op verf- en onderhoudsgebied.

Jarenlange praktijkervaring met onderhoud aan vastgoed van woonhuis tot rijksmonument en zijn theoretische vakkennis heeft hij gegoten in zijn eigen professionele verfmerk BLAUW. De gevolgde verftechnische opleidingen en opleidingen van het Nationaal Restauratie Centrum maken zijn theoretische en praktische inzicht bij onderhoud aan (rijks)monumenten en ander vastgoed compleet.

In 2018 richtten Herman en zijn vrouw Aranka Veluws Verfhuis op. Met dit bedrijf laten zij graag zien dat het anders kan. Een serieuze bedrijfsvoering kan prima samen gaan met zorg voor mensen en onze natuur.

Veluws Verfhuis

Dé verfspeciaalzaak voor de particulier en professional.

Sociaal verantwoord
Sociaal verantwoord

Met zorg en aandacht helpen we elkaar graag en creëren we kansen.

Samen een mooiere wereld
Samen een mooiere wereld

Van duurzaam, ecologisch tot kindveilige verf. Samen met jou gaan we voor een mooiere wereld.

Sociaal verantwoord
Sociaal verantwoord

Met zorg en aandacht helpen we elkaar graag en creëren we kansen.

Samen een mooiere wereld
Samen een mooiere wereld

Van duurzaam, ecologisch tot kindveilige verf. Samen met jou gaan we voor een mooiere wereld.