Blauw

Wij verkopen niet alleen verf, wij maken verf! Want als je ziet dat iets beter kan, dan moet je dat waarmaken. Onder het label BLAUW verkopen wij professionele schildermaterialen en kwaliteitsverf, gemaakt met de nieuwste technieken. In eigen huis ontwikkeld, voor en met onze klanten. Op basis van onze jarenlange ervaring, technische kennis en de continue feedback van (meester)schilders.

Voor meer informatie over Blauw verf
klik op de afbeelding

download

Voor meer informatie over Blauw verf
klik op de afbeelding

WIJ ONDERNEMEN

VERANTWOORD

BLAUW is professionele kwaliteitsverf. Gemaakt door kleinschalige, authentieke Nederlandse producenten. Altijd de nieuwste verftechniek. Een compleet assortiment verven en coatings, mengbaar in alle denkbare kleuren. Van interieur tot buitengevel: BLAUW geeft sfeer en beschermt. We zoeken daarbij continu de balans tussen een optimaal resultaat en onze BLAUWe planeet. Minimale milieubelasting bij de keuze van grondstoffen, verpakkingen en transport zijn vanzelfsprekend. Ondersteunende werkzaamheden worden verricht door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dát vinden wij maatschappelijk betrokken ondernemen.

We gaan voor een mooiere wereld! Met ons eigen verfmerk BLAUW gaan we voor een mooiere wereld. BLAUW staat voor topkwaliteit en techniek, duurzaam en sociaal betrokken. De ca. 40 soorten BLAUW verven worden speciaal voor ons gemaakt bij ambachtelijke Nederlandse verffabrieken, waar passie voor het vak en verftechniek centraal staat. Vervolgens brengen we ondersteunende werkzaamheden onder bij mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt hierbij denken aan het stempelen van de roerstokjes, schilderen van kleurenstalen, samenstellen van promotiemateriaal, stempelen van onze gercyclede papieren draagtassen tot het handmatig aanbrengen van de etiketten op onze verfverpakkingen.

Met jouw keuze voor BLAUW creëren we samen kansen en maken we samen de wereld een stukje mooier. Duurzaam schilderwerk waar iedereen blij van wordt!

 • In alle denkbare kleuren en finishes
  In onze BLAUW-lijn vind je circa veertig unieke verfsoorten, lakken, beitsen, coatings en schoolbordverven. We kunnen ze ter plekke voor je mengen in elke denkbare kleur en finish. Aantoonbaar voordeliger en van betere kwaliteit dan vergelijkbare professionele producten. Hoe dat kan? Als groothandel halen we alle onnodige, kostbare schakels uit het productieproces. Daarmee garanderen wij jou goede producten voor een goede prijs.
 • Verf en coatings op maat
  Heb je een vraag voor een toepassing, waar geen standaardproduct voor bestaat? Dan zorgen we voor een oplossing op maat. Vloercoatings met speciale eigenschappen of voor speciale ondergronden? Geen probleem!
 • Duurzaam voor mens en milieu
  BLAUW is goed voor mens en milieu. Van de grondstofkeuze en de 100% gerecyclede verpakkingen tot aan het transport en de uiteindelijke verwerking; al onze keuzes leiden tot een zo minimaal mogelijke CO2-footprint. Een milieuvriendelijker alternatief dan gangbare verven en coatings
 • Sociale betrokkenheid
  We gaan voor een mooiere wereld! Met ons eigen verfmerk BLAUW maken we een zichtbaar verschil. BLAUW staat voor de top in kwaliteit en techniek, duurzaam en sociaal betrokken. De ca. 40 soorten BLAUW verven worden voor ons gemaakt bij ambachtelijke Nederlandse verffabrieken, waar passie voor het vak en verftechniek centraal staat. Vervolgens brengen we ondersteunende werkzaamheden onder bij mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt hierbij denken aan het stempelen van de roerstokjes, schilderen van kleurenstalen, samenstellen van promotiemateriaal, stempelen van onze gercyclede papieren draagtassen tot het handmatig aanbrengen van de etiketten op onze verfverpakkingen.