Back to top

Alles in huis voor de professional!

Veluws Verfhuis

Alles voor schilders, bouw- en klusbedrijven

Het Veluws Verfhuis is dé verf- en glas specialist voor de professional.

Vanuit onze vestiging in Voorthuizen leveren we professionele verf, schildermaterialen, gereedschappen, behang, glas, houten vloeren en vloercoatings door heel Nederland.

We leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van grootverbruik tot enkele stuks: voor iedereen een passende en betaalbare oplossing.

Het Veluws Verfhuis is Erkend Sikkens Specialist, en daarnaast officieel dealer van Sigma, Boonstoppel, Drost Coatings, Osmo en Den Braven. Als ANZA Prof Partner leveren we het volledige assortiment ANZA rollers en kwasten. De Engelse merken Farrow & Ball en Little Greene voorzien in de mooiste kleuren en finishes. Op onze 4 mengsystemen mengen we alle kleuren.

Veluws Verfhuis: de glasspecialist

Hardglazen (douche) deuren, isolatieglas, veiligheidsglas tot Monuglas: Veluws Verfhuis levert het op maat. Ook voor het plaatsen helpen we je graag. We schakelen dagelijks met ons netwerk van glaszetters.

Bulkvoordeel
Bulkvoordeel

Bij Veluws Verfhuis ontvangen Vaste klanten korting met de diverse bulkkortingen.

Bezorgservice
Bezorgservice

Op iedere gewenste locatie het juiste materiaal, dezelfde dag nog in huis!

Verhuur

Veluws Verfhuis verhuurt professionele gereedschappen en steigermaterialen, voor een snel, veilig en professioneel resultaat. Mooi schuren van trappen, muren, plafonds of het verwijderen van veel verflagen: in een handomdraai.

Het uitgebreide assortiment speciale machines van Festool zijn per dag te huur en daarom snel en voordelig inzetbaar op je project. De Festool Planex tot Rotex, bouwdrogers, Festool Bouwstofzuigers, tot hogedrukreinigers. Zo kan je eenvoudig en snel een topresultaat halen.

Met onze gekeurde steigermaterialen kom je veilig bij iedere hoogte. Kamersteigers tot buitensteigers in 3 breedtes, eventueel met dakkapelunits: voordelig en per dag te huur.

Reserveer tijdig, dan kan je in ieder geval aan de slag!

GOED GEREEDSCHAP IS HET HALVE WERK!

De voordelen voor de professional

Verhuur
Verhuur

Festool gereedschap en steigermateriaal: besparen je tijd en geld!

Technisch advies
Technisch advies

Compleet verfsysteemadvies: voor iedere vraag een passend systeem, kan je vol vertrouwen aan de slag! Ook op locatie.

Rekenhulp
Rekenhulp

Materiaalberekeningen voor je project: we rekenen graag met je mee, zodat je nooit misrekent

Festool reparaties
Festool reparaties

Buiten garantieperiode: in eigen huis, kan je snel weer aan de slag. Reparaties binnen garantie worden vlot en snel afgehandeld door de Festool reparatieservice.

Festool korting
Festool korting

Speciale vaste lage prijzen op machines en schuurpapier.

Geen Wachttijd
Geen Wachttijd

Bel je bestelling door en rij voor: we zetten het direct in je bus.

Verfmerk BLAUW™

Naast alle bekende topmerken leveren we ons eigen verfmerk BLAUW™. Met deze duurzame kwaliteitsverf maken we een zichtbaar verschil. BLAUW staat voor de top in kwaliteit en techniek, duurzaam en sociaal betrokken. De ca. 40 soorten BLAUW verven worden voor ons gemaakt bij 8 ambachtelijke Nederlandse verffabrieken waar passie voor het vak en verftechniek centraal staat. Vervolgens brengen we ondersteunende werkzaamheden onder bij mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt hierbij denken aan het stempelen van de roerstokjes, schilderen van kleurenstalen tot het handmatig aanbrengen van de etiketten op onze verfverpakkingen. Blauw verf is in eigen huis ontwikkeld voor met en met onze klanten. Op basis van onze jarenlange ervaring, technische kennis en de continue feedback van meester-schilders.

De merken van het Veluws Verfhuis

Onze specialisten helpen je graag

Herman

Ondernemer

Herman

Gerdiene

Kleur- en interieuradviseur

Gerdiene

Fonny

Verftechnisch adviseur

Fonny

Ines

Kleur- en interieuradviseur

Ines

Judith

Allround verkoopspecialist

Judith

Miranda

Allrounder

Miranda