Alles voor schilders, bouw- en klusbedrijven

Kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Een echte specialist, op de hoogte van alle nieuwe schilder- en glastechnieken en ontwikkelingen. Dat is Veluws Verfhuis in een notendop. Wij leveren het totaalpakket: van verkoop en verhuur van schildermaterialen, alles voor beglazing en professionele gereedschappen. Heb je een complexe aanvraag, of een bewerkelijke klus? We helpen je graag met het maken van goede begrotingen/offertes. Heeft je klant wensen buiten je vakgebied, we organiseren ook dat graag voor je.

Groot of klein 

We leveren topkwaliteit verf en verwerkingsmaterialen tegen een scherpe prijsstelling. Of je nu ZZP-er bent of met meer collega’s werkt, onze service en prijsstelling is voor iedereen gelijk.

Exclusief werk

We snappen dat het spannend kan zijn om te werken met de producten van onze exclusievere merken, zoals Farrow & Ball, Boonstoppel of Little Greene. En een prachtig handgeschilderd behang moet er natuurlijk in één keer zo strak mogelijk op. We helpen je graag op weg, samen komen we tot een mooi resultaat. Ook als je een deel van het werk wilt uitbesteden aan een andere ervaren collega, adviseren we je graag. 

Bereikbaar

We zijn uitstekend bereikbaar. Je kunt gratis parkeren voor de deur, we zijn 6 dagen per week geopend. Snel materiaal nodig? Bel gerust, we helpen je graag!

Gereedschappen

Veluws Verfhuis is officieel dealer van Festool.  Ook voor onderhoud en reparatie aan Festool machines kunt u bij ons terecht. We repareren zelf machines buiten garantie, binnen de garantieperiode zorgen we voor een vlotte reparatie door Festool. Ondertussen kan je onze demo-machines gebruiken, dan kan je in ieder geval door!

Drost Coatings

Veluws Verfhuis is de officiële Drost-grossier voor de Veluwe. We leveren uit voorraad en adviseren je graag over de optimale inzet van (ook) de nieuwste Drost verven en coatings.

Bezorging in de regio

Voor 17.00 uur besteld is dezelfde avond nog in huis. Ben je klaar voor de volgende dag!