Back to top

Particulier_

Veluws Verfhuis

Dé verfspeciaalzaak met kennis & specialisme voor projecten op maat.

Sociaal verantwoord
Sociaal verantwoord

Met zorg en aandacht helpen we elkaar graag en creëren we kansen.

Samen een mooiere wereld
Samen een mooiere wereld

Van duurzaam, ecologisch tot kindveilige verf. Samen met jou gaan we voor een mooiere wereld.

Sociaal verantwoord
Sociaal verantwoord

Met zorg en aandacht helpen we elkaar graag en creëren we kansen.

Samen een mooiere wereld
Samen een mooiere wereld

Van duurzaam, ecologisch tot kindveilige verf. Samen met jou gaan we voor een mooiere wereld.

Kom langs in onze showroom!

voor advies

Vanuit onze vestiging in Voorthuizen leveren we professionele verf, schildermaterialen, gereedschappen, behang, glas, houten vloeren en vloercoatings. We leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van grootverbruik tot enkele stuks: voor iedereen een passende en betaalbare oplossing.

Het Veluws Verfhuis is Erkend Sikkens Specialist, en daarnaast officieel dealer van Sigma, Boonstoppel, Drost Coatings, Osmo en Den Braven. Als ANZA Prof Partner leveren we het volledige assortiment ANZA rollers en kwasten. De Engelse merken Farrow & Ball en Little Greene voorzien in de mooiste kleuren en finishes. Op onze 4 mengsystemen mengen we alle kleuren.

De merken van het Veluws Verfhuis

Herman van der Maarl

Ondernemer

Herman van der Maarl

Klusadvies

Een nieuw huis zorgt vaak voor keuzestress. Welke kleur en welke materialen?
Zelf doen of laten doen? Veluws Verfhuis heeft alles in huis voor een perfecte klus: professionele kwaliteitsmaterialen, voordeliger dan bouwmarkten! Hoe dat kan?
Lees verder en kom langs, we helpen je graag! Vanuit onze vestiging in Voorthuizen leveren we professionele verf, schildermaterialen, gereedschappen, behang, glas, houten vloeren en vloercoatings. We leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van grootverbruik tot enkele stuks: voor iedereen een passende en betaalbare oplossing.

Het Veluws Verfhuis is Erkend Sikkens Specialist, en daarnaast officieel dealer van SigmaBoonstoppelDrost CoatingsOsmo en Den Braven. Als ANZA Prof Partner leveren we het volledige assortiment ANZA rollers en kwasten. De Engelse merken Farrow & Ball en Little Greene voorzien in de mooiste kleuren en finishes. Op onze 4 mengsystemen mengen we alle kleuren.

We gaan voor een mooiere wereld!

Missie, Visie & Kernwaarden

Aandacht & service

In onze ideale wereld kan iedereen meedoen! Zorgen en aandacht voor elkaar vinden we minstens net zo belangrijk als een uitstekend product en top dienstverlening. Deze visie zie je ook terug in de selectie die wij maken in verf, behang en gereedschappen die allemaal te vinden zijn in onze winkel.

Kennis & specialisme

We zijn een ‘gewoon’ commercieel bedrijf maar eentje met heel veel kennis & ervaring. Alle producten die wij verkopen worden ook door ons zelf gebruikt. Wij staan dan ook garant voor de producten die wij verkopen en verhuren. 

 

Oog voor detail

Van duurzaam, ecologisch tot kind veilige verf. We voeren elke schilderklus tot in detail uit en we werken uitsluitend met de beste merken verf onze Blauw verf en materialen. Door de hoge en duurzame kwaliteit zorgen we voor zowel bescherming als een fraaie en nette uitstraling.

 

Kwaliteit
Samen laten we jouw klus project slagen! Met zorg en aandacht kijken wij samen naar het project wat je voor ogen hebt. Met onze jarenlange ervaring en oog voor kwaliteit kunnen wij tot een mooi eindresultaat komen.