Alles voor onderhoud aan recreatiewoningen

Bij Veluws Verfhuis vind je een volledig assortiment muurverf, beits, lak en vloercoatings, voor binnen en buiten.  Veluws Verfhuis levert professionele kwaliteitsmaterialen, vanwege de eigen groothandel voordeliger dan bouwmarkten.

Veluws Verfhuis is OSMO-dealer, en levert ook onderhoudsmiddelen voor vlonders, terrassen en bestrating. Groene aanslag, verweerde verflagen of wil je de teakhouten tuinmeubelen opfrissen? Veluws Verfhuis heeft het in huis!

[pdf-embedder url="https://veluwsverfhuis.nl/wp-content/uploads/2019/06/VV-folder-Recreatie-website771.pdf" title="VV folder Recreatie website[771]

Onderhoud aan Canexel gevelbekleding

Canexel panelen, rabat of gepotdekselde houten delen? Veluws Verfhuis levert houtbeitsen, dekkend en transparant, voor iedere gewenste toepassing. Duurzaam en vochtregulerend. Voor nieuw hout en reeds behandelde oppervlakken. Als Erkend Sikkens Specialist leveren we alle materialen voor het onderhoud en herstelwerk aan Canexel gevelbekleding. De specifieke en originele Canexel kleuren worden door onze kleurenmengmachines direct voor u gemengd.

Maar je kunt bij ons ook terecht voor behang, schildermaterialen, glas en houten vloeren. Van gerenommeerde merken als Sikkens, Farrow & Ball, Flexa Pure, Boonstoppel, Little Greene en ons eigen kwaliteitsmerk BLAUW.

Transparante houtafwerking

Veluws Verfhuis levert ook transparante houtafwerkingssystemen van Sikkens, OSMO en Koopmans uit voorraad.
De Koopmans Perkoleum en Ecoleum zijn op kleur op vooraad. OSMO systemen voor vlonders en houten tuinmeubelen maken het assortiment compleet. De OSMO Power Gel, Terras Olie Bankirai en eventueel anti-slip TerrasOlie zorgen voor een frisse en mooie afwerking.
 

Isolatieglas, enkel glas of hardglas

Veluws Verfhuis levert alle soorten glas. Enkel glas snijden we direct voor je op maat. Isolatieglas en veiligheidsglas en hardglas worden vlot geleverd. Ook het bezorgen van het glas op locatie is geen probleem.

Badkamer update: Vinylbehang of Badkamercoatings

In veel recreatieverblijven en chalets is het updaten van de badkamer een uitdaging. Veluws Verfhuis heeft alles in huis om doeltreffend te renoveren. Waterdichte badkamercoatings in alle kleuren, ook voor toepassing op tegels, tot vol vinylbehang: we leveren het allemaal. 

Gegarandeerd het beste advies

Kleurkeuzestress? Of geen idee waar je moet beginnen? Je staat er niet alleen voor. Onze vakkundige adviseurs vertellen je – in de winkel of aan huis – precies hoeveel verf en welke materialen of gereedschappen je nodig hebt, en hoe je de klus het beste kunt uitvoeren. Zo besparen we je tijd en geld!

Veluws Verfhuis ontzorgt

Alleen met de beste materialen behaal je het mooiste en duurzaamste resultaat. Daarom huur je bij Veluws Verfhuis tegen een gereduceerd tarief professionele materialen zoals schuurmachines, stofzuigers, steigers, ladders en gereedschap van Festool. Toch huiverig om zelf aan de slag te gaan? Dan kunnen we ook de uitvoering voor je verzorgen.