Het onderhouden en restaureren van (rijks) monumenten en klassieke woonhuizen vereist aandacht en expertise. BLAUW Monumentaal Goed denkt graag met u mee en ontzorgt gedurende het hele proces. Het is onze missie om landhuizen, boerderijen, (klassieke) woonhuizen, recreatiewoningen en bedrijfsmatig vastgoed de aandacht geven die ze verdienen. We geloven in rentmeesterschap en gaan de wereld mooier achterlaten dan dat we haar hebben aangetroffen.

Dat betekent voor u een unieke samenwerking en een duurzaam resultaat. BLAUW MG staat voor proactiviteit en oprechte betrokkenheid, zijn transparant in onze werkwijze en werken aan de hand van degelijk onderbouwde adviezen.

monument renovatie en onderhoud

Schilderwerk en behangen

Onze groothandel Veluws Verfhuis is officieel dealer van topmerken verf, coatings en behang zodat we altijd een passend systeem leveren.

Van Sikkens, Sigma, Drost Coatings, Boonstoppel, Farrow & Ball, Little Greene, KEIM, en BLAUW verf.

Onze werkwijze kenmerkt zich door zorgvuldigheid. Na een gedegen voorbereiding bouwen we een duurzaam verfsysteem op, en zorgen voor orde en netheid in onze projecten.

We gebruiken uitsluitend professionele kwaliteitsmaterialen, welke tot de top in hun klasse behoren. We werken met professionele schuurmachines met stofafzuiging, waardoor de stofoverlast tot een minimum wordt beperkt.

We gaan voor een mooiere wereld. Met BLAUW-verf kunnen we een echt verschil maken. BLAUW verven zijn gemaakt op basis van de nieuwste verftechnieken, met een minimale milieubelasting en ondersteunende werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op maat ontwikkeld, en mengbaar in iedere kleur en uitstraling.

Meer informatie is ook te vinden op www.blauwverf.nl

restauratie monumentale ruimte

Bel ons gerust!

Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek volgt gedegen onderzoek en een eerste technische opname.

Op basis daarvan werken we een offerte voor u uit en onderbouwen we de mogelijke systemen en werkwijze.

Vaak is een een meerjarenplan essentieel. Een onderscheid te maken in wat er wenselijk is en wat noodzakelijk.

Wat kan en moet er nu gebeuren, wat in de (nabije) toekomst. Welke planning is haalbaar, en welke partijen moeten worden ingeschakeld en geïnformeerd.

Is het vergunningsplichtig of vergunningsvrij? Samen met u voorkomen we oponthoud tijdens de uitvoering. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Prijsstelling

We streven naar een optimale balans tussen de prijs en kwaliteit.

We werken vrijwel altijd op basis van een vaste prijsafspraak. Soms is het passender om op regiebasis te werken, wanneer de omvang en werkzaamheden hier geschikt voor zijn.

In overleg met u kiezen we de meest passende vorm.

We zien uit naar een prettige samenwerking!