Onze winkel

Vanuit een sfeervolle winkel en groothandel in hartje Voorthuizen levert Veluws Verfhuis verf, behang, glas, houten vloeren en schildermaterialen van hoge kwaliteit. Omdat we zelf ook groothandel zijn, kunnen we klusmaterialen voordeliger aanbieden dan bouwmarkten. Terwijl je in onze winkel wel de persoonlijke aandacht en het advies krijgt dat je mag verwachten van een lokale speciaalzaak. Net als echt goede koffie en een praatje. Kom eens langs!

Kwaliteitsverf uit eigen land

Als dé verfspecialist op de Veluwe staan lokale betrokkenheid en zorg voor de natuur hoog op onze agenda. Een greep uit onze topmerken: Farrow & Ball, Little Greene, Boonstoppel, Sikkens en Pure. Daarnaast hebben we ons eigen duurzame merk BLAUW ontwikkeld, verkrijgbaar in alle kleuren. De BLAUW-muurverven zijn oplosmiddel- en weekmakervrij, en verpakt in verfemmers van 100% gerecycled plastic. Al onze BLAUW-verven zijn bovendien prettig verwerkbaar en van bewezen topkwaliteit.

Glas, vloeren en behang

Natuurlijk houdt onze service niet op bij verf alleen. Ook voor prachtige, exclusieve collecties behang, houten vloeren en isolatieglas, monumentenglas en hardglazen douchedeuren en -wanden ben je bij ons aan het juiste adres.