Monumenten

Het onderhouden en restaureren van (rijks) monumenten en klassieke woonhuizen vereist aandacht en expertise. BLAUW Monumentaal Goed denkt graag met u mee en ontzorgt gedurende het hele proces. Het is onze missie om landhuizen, boerderijen, (klassieke) woonhuizen, recreatiewoningen en bedrijfsmatig vastgoed de aandacht geven die ze verdienen. We geloven in rentmeesterschap en gaan de wereld mooier achterlaten dan dat we haar hebben aangetroffen.

Dat betekent voor u een unieke samenwerking en een duurzaam resultaat. BLAUW MG staat voor proactiviteit en oprechte betrokkenheid, zijn transparant in onze werkwijze en werken aan de hand van degelijk onderbouwde adviezen.

SCHILDERWERK EN BEHANGEN

Onze groothandel Veluws Verfhuis is officieel dealer van topmerken verf, coatings en behang zodat we altijd een passend systeem leveren.

Van Sikkens, Sigma, Drost Coatings, Boonstoppel, Farrow & Ball, Little Greene, KEIM, en BLAUW verf.

Onze werkwijze kenmerkt zich door zorgvuldigheid. Na een gedegen voorbereiding bouwen we een duurzaam verfsysteem op, en zorgen voor orde en netheid in onze projecten.

We gebruiken uitsluitend professionele kwaliteitsmaterialen, welke tot de top in hun klasse behoren. We werken met professionele schuurmachines met stofafzuiging, waardoor de stofoverlast tot een minimum wordt beperkt.

BLAUW-nopadding

BLAUW VERF

We gaan voor een mooiere wereld. Met BLAUW-verf kunnen we een echt verschil maken. BLAUW verven zijn gemaakt op basis van de nieuwste verftechnieken, met een minimale milieubelasting en ondersteunende werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op maat ontwikkeld, en mengbaar in iedere kleur en uitstraling.

Meer informatie is ook te vinden op  www.blauwverf.nl