Chat with us, powered by LiveChat

BLAUW™

Wij verkopen niet alleen verf, wij maken verf! Want als je ziet dat iets beter kan, dan moet je dat waarmaken. Onder het label BLAUW verkopen wij professionele schildermaterialen en kwaliteitsverf, gemaakt met de nieuwste technieken. In eigen huis ontwikkeld, voor en met onze klanten. Op basis van onze jarenlange ervaring, technische kennis en de continue feedback van (meester)schilders.

Klik op de afbeeling voor meer informatie →

In alle denkbare kleuren en finishes

In onze BLAUW-lijn vind je circa veertig unieke verfsoorten, lakken, beitsen, coatings en schoolbordverven. We kunnen ze ter plekke voor je mengen in elke denkbare kleur en finish. Aantoonbaar voordeliger en van betere kwaliteit dan vergelijkbare professionele producten. Hoe dat kan? Als groothandel halen we alle onnodige, kostbare schakels uit het productieproces. Daarmee garanderen wij jou goede producten voor een goede prijs.

Verf en coatings op maat

Heb je een vraag voor een toepassing, waar geen standaardproduct voor bestaat? Dan zorgen we voor een oplossing op maat. Vloercoatings met speciale eigenschappen of voor speciale ondergronden? Geen probleem!

Duurzaam voor mens en milieu

BLAUW is goed voor mens en milieu. Van de grondstofkeuze en de 100% gerecyclede verpakkingen tot aan het transport en de uiteindelijke verwerking; al onze keuzes leiden tot een zo minimaal mogelijke CO2-footprint. Een milieuvriendelijker alternatief dan gangbare verven en coatings

BLAUW™ producten

TX+ PRO

De sterkste, reinigbare, matte muurverf.

SF PRO

Voor streeploze, matte plafonds.

Kom langs

of

Bestel online

Werken bij Veluws Verfhuis?

Bekijk nu alle vacatures!