Het Veluws Verfhuis, speciaalzaak voor verf en schildermaterialen, glas, behang en houten vloeren, is van start! Het Veluws Verfhuis is gevestigd aan de Bakkersweg 14 in Voorthuizen. Het pand wat voorheen bekend stond als Spar is afgelopen maanden rigoureus verbouwd en sfeervol ingericht. Voor de professional en de consument levert Het Veluws Verfhuis Sikkens, Farrow & Ball, Pure en Little Greene en het eigen kwaliteitsverfmerk BLAUW. In alle gewenste kleuren en uitstralingen uiteraard, het wordt voor u op kleur gemengd.

Herman van der Maarl, eigenaar en verfmeester: “Wij zijn dienstverleners in de wereld van verf, glas, behang en houten vloeren. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis adviseren en helpen we graag om tot een optimaal resultaat te komen! “Het BLAUW-assortiment bestaat uit bewezen kwaliteitsproducten. Vanwege de eigen groothandel zijn we voordeliger dan bijvoorbeeld bouwmarkten.”

Sociaal ondernemen staat voorop. Veluws Verfhuis geeft op geheel eigen wijze kleur en betekenis aan het merk BLAUW. Herman: “Vanuit mijn eigen ervaring weet ik wat het is om een lichamelijke beperking te hebben en hoe belangrijk het is om betrokken te zijn bij de maatschappij. Als ondernemer laat ik graag zien dat er altijd mogelijkheden zijn.

Met zijn winkel en verfgroothandel biedt Herman kansen aan mensen met een arbeidsbeperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Dit doen we bijvoorbeeld door BLAUW producten op locatie te etiketteren en de houten roerstokjes worden gestempeld door mensen van Stichting De Basisz.”

Herman gelooft in samenwerking. “Samen met onze klanten, medewerkers en leveranciers kunnen we verbinding maken waar iedereen blij van wordt! “We beginnen graag met een bakje koffie of thee. Kom eens kijken, iedereen is van harte welkom bij Het Veluws Verfhuis!”